Cum să evitați înșelarea la arenda unei mașini?

Cum să evitați înșelarea la arenda unei mașini?

Șoferii se tem adesea să folosească serviciile de închiriere, pentru a nu întâmpina probleme cu locatorii. Motivele conflictelor pot fi propria lor neatenție, ignoranța specificului pieței și documente oformate  incorecte. Pentru a evita o astfel de situație neplăcută, urmați recomandările noastre:

1) Evitați ofertele private. Vorbim despre reclame cu oferte de închiriere a unui vehicul direct de la proprietarul acestuia. Probabilitatea de a rămâne fără bani și fără o mașină închiriată este foarte mare. În plus, șansele de a obține recurs în   astfel de cazuri sunt  mici. O modalitate obișnuită de a trișa este de a cere o plată în avans pentru o rezervare auto. O altă opțiune este de a pune vehiculul închiriat pe lista căutărilor la poliție. Ofertele private sunt pline de  „surprize”, la o întâlnire față în față, proprietarul poate numi un preț diferit de cel anterior declarat, cooperarea Dvs. nu este documentată în niciun fel. Arenda auto la compania noastră de închiriere omite probleme și  griji  inutile.

2) Încheiați un contract de arendă. Nu vă mulțumiți cu acorduri verbale. Lipsa documentelor, care confirmă tranzacția agravează vinovăția  infractorului. Încheierea unui acord bilateral scris  va  evitați problemele. Acordul trebuie să cuprindă   drepturile și obligațiile ambelor părți, parametrii tranzacției.

3) Asigurați-vă că aveți documente justificative. Pentru a folosi mașina închiriată, veți avea nevoie de documente, care să confirme dreptul de a  conduce. Acestea includ: contract de închiriere, pașaport tehnic, poliță de asigurare OSAGO (RCA) nelimitată, permis de conducere.

Pentru a evita probleme atunci când arendați o mașină (arenda auto), este suficient să respectați aceste reguli simple, pentru siguranța tranzacțiilor comerciale.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2021. Группа компаний FORSAJ. Сделано с 🧡 VADstudio.site
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять