DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
Companie FORSAJ
ContacteDespre noi
predlog
Sugestii / urări / reclamații

Aveți nevoie de ajutor?
Apelați: 0781 26 777

SERVICIILE

Поможем Вам, с радостью!

Service „șofer sobru” în Bălți

Oferim serviciul SOBER DRIVER în orașul și suburbiile municipiului Bălți.

Serviciul „Șofer sobru” este o oportunitate de a apela telefonic un șofer care vă va duce la destinație în propria mașină fără nicio aventură, fără a vă pune în pericol pe Dvs. sau pe ceilalți utilizatori ai drumului.

* Puteți apela un „șofer sobru” în orice moment convenabil pentru Dvs.;

* Ești garantat că ajungi acasă în propria mașină și nimeni nu te va penaliza pentru că ai condus sub influență;

* Nu va trebui să căutați o parcare pentru a vă lăsa mașina peste noapte, iar a doua zi nu va trebui să conduceți în spatele mașinii și să vă faceți griji dacă este sau nu acolo;

* Economisiți cu un taxi, pe care ar trebui să îl luați în prima și a doua zi.

 

Serviciu „bricheta” pentru o baterie descărcată din mașină

Folosiți serviciul nostru pentru a vă porni mașina. Este foarte convenabil. De exemplu, sunteți aproape de casă și mașina nu vrea să pornească. În plus, vă grăbiți la serviciu și, bineînțeles, nu este timp să scoateți bateria, să o aduceți acasă și să o încărcați. Și nu există niciun vecin care să-și folosească mașina ca „brichetă”. Cum rezolvi această problemă? Chemați-i pe maiștrii noștri și vă vor ajuta   întotdeauna la reîncărcarea bateriei chiar în locul în care s-a oprit mașina.

 

Service „Pompa”  – pomparea roților mașinii.

Utilizarea unui vehicul cu presiune redusă a anvelopelor are ca rezultat uzura neuniformă și defectarea prematură a anvelopei. Dacă presiunea anvelopei este prea mare, mașina va trage în lateral, ceea ce face dificilă conducerea și poate provoca un accident. De asemenea, la o presiune redusă a roților, consumul de combustibil crește, iar dacă lovești o groapă, deteriorarea anvelopei și a discului.

 

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru umflarea anvelopelor – contactați-ne, specialistul nostru de teren vă va ajuta!

 

 

Pentru a comanda un șofer, sunați la +373 78 126777

© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять