DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
Companie FORSAJ
ContacteDespre noi
predlog
Sugestii / urări / reclamații

Hibrid service FORSAJ

Repararea vehiculelor electrice și a mașinilor hibride plug-in este foarte dificilă și costisitoare, pe lângă faptul adresării la service în caz de probleme, experții hybrid-servis.md recomandă efectuarea întreținerii înainte de a cumpăra o mașină. Este foarte important să diagnosticați starea bateriei de înaltă tensiune. Pentru un Prius, este format din cincisprezece blocuri separate. Blocurile sunt testate în perechi: primul și al doilea, al treilea apoi al patrulea și așa mai departe. O diferență de tensiune de peste trei procente ar însemna că întreaga baterie a hibridului ar fi în curând uzată. Costul unei astfel de baterii este mai mare de o mie de dolari. Estimează importanța unor astfel de diagnostice pentru un potențial cumpărător de mașini care, făcând o achiziție atât de semnificativă, este puțin probabil să investească imediat în reparații scumpe.

O altă întrebare cheie pentru potențialii cumpărători de orice mașină este dacă mașina a fost anterior avariată. Pentru modelele cu motor hibrid, acest lucru poate fi esențial pentru o funcționare corectă. Luând ca exemplu Priusa, putem spune că o lovitură în partea stângă din față va perturba inevitabil invertorul mașinii hibride (cutia de siguranțe a compartimentului motor), puțin mai departe se află PDM – unitatea de control pentru toate informațiile despre mașină. Partea din spate este la fel de importantă, există un bloc de baterii și un ventilator electric de răcire, care protejează bateria de supraîncălzire.

Nu toate atelierele fac reparații hibride. Or. Chișinău a dezvoltat mai bine această industrie, dar acum Bălți vă poate ajuta în acest sens. Centrul de service Forsaj oferă servicii de diagnosticare și întreținere a computerului înainte de a cumpăra o mașină; mașinile hibride sunt reparate cu piese de schimb originale sau analogii acestora. Nu neglijați protecția investiției dvs.

În plus, eventualele scurgeri vor fi urmate de pătrunderea apei, coroziunea și scurgerile de curent în izolația de înaltă tensiune. Ca rezultat, un hibrid, al cărui motor este pornit de baterie, mai degrabă decât de pornire, poate stopa pur și simplu pornirea. Un alt scenariu neplăcut în caz de scurgeri electrice, când sistemul de siguranță poate funcționa și motorul nu poate fi pornit. Dacă firele nu sunt izolate, tensiunea bateriei mașinii electrice de 300 volți poate ajunge la caroserie, ceea ce ar fi periculos dacă dezvoltatorii nu ar prevedea dezactivarea completă a mașinii în caz de pericol.

Concluzie: hibrizii pot fi numiți vehicule fiabile, care nu necesită reparații frecvente. Producătorii au dorit să introducă un nou produs pe piață, ceea ce nu este întotdeauna ușor, așa că au investit  resurse mari în acesta, ceea ce ne permite de fapt să oferim o perioadă   lungă de service în garanție – până la 8 ani. Datorită acestei fiabilități și a unei calități excelente, hibrizii se vând bine și pe piața secundară.

© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять