DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
Companie FORSAJ
ContacteDespre noi
predlog
Sugestii / urări / reclamații

Aveți nevoie de ajutor?
Apelați:0799 01 499

SERVICIILE

Evacuator auto FORSAJ Balti

Tehnica va ajunge la solicitare cât mai curând posibil. Încărcarea și transportarea vehiculului vor fi efectuate cu mare atenție.

 

Avantajele remorcării

Acum tot mai mulți șoferi preferă să folosească serviciile unui evacuator în loc de remorcare. De ce se întâmplă?

În primul rând, nu fiecare mașină poate fi într-o stare adecvată pentru remorcare. După un accident grav roțile pot fi blocate sau frânele inoperante.

Astăzi puțini amatori sunt de acord să ia o altă mașină la remorcă și de fapt nu sunt responsabili pentru siguranța mașinii tale.

Viteza redusă de mișcare și dificultatea de manevră în traficul urban vorbește în defavoarea remorcării, în timp ce evacuatorul se deplasează cu viteză normală și este participantă la traficul rutier cu drepturi depline.

Puteți lăsa o cerere la evacuatorul Bălți 24/24 în orice moment al zilei, sunând la 0799 01 499, iar aceasta va fi procesată în viitorul apropiat.

 

 

Pentru a comanda, sunați la 0799 01 499

© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять