DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
Companie FORSAJ
ContacteDespre noi
predlog
Sugestii / urări / reclamații

Service auto FORSAJ

Cel mai bun serviciu de reparații auto din Bălți și nordul Moldovei

Sarcina principală a service-ului nostru auto este de a oferi servicii profesionale de înaltă calitate pentru reparația și întreținerea mașinii dvs.

Vrei ca mașina ta să funcționeze fără probleme?

Fiecare dintre clienții noștri poate fi siguri că mașina lor va primi o atenție specială și că vor fi efectuate reparații de calitate. Și, de asemenea, oferim o garanție pentru toate tipurile de lucrări.

 

Deservim toate vehiculele moderne cu o greutate de până la 4 tone folosind echipamente tehnologice  de calitate lux și piese de schimb de înaltă calitate. Toate reparațiile se efectuează încăperi curate, uscate și calde.

Dacă sunteți în căutarea unui service auto fiabil în Bălți, atunci Forsaj este unul dintre cele mai bune din orașul nostru. Vino și vezi singur: avem servicii excelente și prețuri adecvate pentru toate tipurile de servicii de reparații.

Compania „Forsaj” oferă servicii auto de calitate în Bălți. Vă garantăm un preț  excelent și servicii de primă calitate, cu cele mai favorabile condiții pentru clienții noștri.

Ce servicii oferă serviciul auto „Forsaj”?

Vom face o reparație de calitate:

  • Dispozitivul de rulare

Este obligator să efectuați „diagnosticare de rulare” atunci când cumpărați o mașină pe piața secundară pentru a verifica funcționalitatea acesteia. Nu dăunează, de asemenea, o inspecție programată, care trebuie efectuată o dată pe an,

  • Motor

Aceasta este cea mai importantă parte a mașinii. În cazul unei avarii, vor apărea probleme grave în funcționarea vehiculului. Asigurăm înlocuirea pieselor individuale ale motorului sau diagnosticarea completă.

  • Sistem de evacuare

Sistemul de evacuare, contrar opiniei largi, este un dispozitiv destul de complex. În plus față de îmbunătățirea ecologiei motorului și eliminarea produselor arderii din cilindrii motorului cu ardere internă, sistemul ajută la reducerea zgomotului și a vibrațiilor, care, atunci când  implică caroseria, provoacă o uzură mai rapidă. Contactați specialiștii „Forsaj” atunci când apar sunete caracteristice, zgomot metalic, bătăi caracteristice. Vă vom ajuta să identificați problemele în timp util pentru a evita situațiile neplăcute și cheltuielile inutile.

  • Transmisia

Repararea și diagnosticarea ambreiajului în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, oferim un serviciu – schimbarea uleiului din cutia de viteze   Aici puteți efectua deservirea programată a mașinii dvs.

Repararea auto de  urgentă!

Când contactați serviciul nostru auto, vă puteți baza pe servicii de calitate a maiștrilor  profesioniști din Bălți. Reparația are loc în mai multe etape:

  • Inspecția vehiculului pentru identificarea cauzelor defecțiunii;
  • Alegerea celui mai bun mod a  lucrărililor de renovare reeșind din bugetului clientului. Începem lucrul numai după acordul cu clientul;
  • Returnarea mașinii către proprietar, in termenul strict convenit.

Unele defecțiuni nu sunt critice și permit utilizarea mașinii, altele necesită implicare imediată. Practica arată că cu cât mai devreme efectuați astfel de reparații, cu atât va necesita mai puțin buget. Sunați la service-ul auto din Bălți, vom oferi servicii de înaltă calitate și întreținere a unităților auto, fiecărui client la cel mai bun preț!

© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять