De ce am nevoie de permis de conducere?

De ce am nevoie de permis de conducere?

Capacitatea de a conduce o mașină este adesea o cerință obligatorie pentru un bărbat. Cu toate acestea, serviciile școlilor de șoferi sunt relevante și pentru femei. Prezența unui permis de conducere este încurajată și există motive pentru aceasta:

1) Libertatea de mișcare. Pentru o persoană cu abilități de conducere, practic nu există pe hartă locuri greu accesibile. Puteți pleca într-o călătorie cu familia Dvs. In diferite zone din Moldova sau  alte țări.

2) Munca. Un permis de conducere poate fi un bonus extraordinar atunci când aplicați pentru un loc de muncă. Abilitățile și cunoștințele profesionale suplimentare sunt apreciate de angajatori. Fie că este vorba de cunoașterea limbii germane sau de prezența unui permis de conducere. Apropo, aceasta din urmă este necesară mai des.

3) Un stimulent pentru a-ți cumpăra propriul vehicul.

4) Capacitatea de a ajuta. Uneori devine necesar să conduci o mașină a unui prieten sau a unei rude care nu poate urca la volan din diverse motive.

Dacă sunteți interesat de studii pentru un permis de conducere, atunci FORSAJAUTO oferă cursuri de conducere de înaltă calitate. Instructorii calificați și cu experiență, un program de antrenament convenabil, un parc mare de vehicule, posibilitatea de a alege o mașină pentru instruire la volan sunt principalele avantaje ale instituției. Angajații companiei vă vor sfătui cu privire la orice probleme, inclusiv cele mai frecvente: taxa de studii pentru un permis și ce este necesar pentru a studia la o școală auto. Studierea la Scoala Auto Forsaj presupune o abordare individuală pentru fiecăre cursant.

Ce documente sunt necesare?

1) Carte de identitate în original (buletin);

2) Certificat medical;

3) Aviz consultativ narcologic.

La sfârșitul cursurilor auto, se susțin examene interne. Certificatul școlii de șoferi este valabil timp de un an.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2021. Группа компаний FORSAJ. Сделано с 🧡 VADstudio.site
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять