DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
Companie FORSAJ
ContacteDespre noi
predlog
Sugestii / urări / reclamații

Contul utilizatorului

Scoala Auto ONLINE

Număr scurt fără prefix 14077

SUNATI ACUM

Scoala auto Balti FORSAJ

Atenție, acție!

Plata pentru școlarizare – în rate!

Instruire pentru conducerea vehiculelor din categoria B la Scoala Auto Balti.

Instruirea se desfășoară în conformitate cu programul de instruire aprobat pentru conducătorii de vehicule din categoria „B”, include pregătire teoretică și un curs practic de conducere.

Formă de instruire  cu normă întreagă.

Conducerea   conform graficului și  programului de instruire.

Există posibilitatea de a prelua lecții de conducere suplimentare.

Pregătirea suplimentară a șoferilor de vehicule pentru obținerea permisului de conducere

Acest curs este destinat persoanelor care au deja un permis de conducere, dar doresc să își consolideze abilitățile de conducere și să învețe cum să predea conducerea altor părți interesate.

Pregătirea șoferilor pentru a conduce vehicule din categoria „B”, echipate cu dispozitive pentru transmiterea semnalelor speciale de lumină și sunet.

Conducerea unui vehicul echipat cu dispozitive pentru generarea de semnale luminoase și sonore speciale necesită cunoștințe teoretice speciale de la șoferi. Profesorii cu mulți ani de experiență vă vor învăța acest lucru la școala de șoferi Forsaj.

După ce v-ați înscris pentru un curs de conducere la școala de șoferi Forsaj, puteți fi siguri că ați făcut alegerea corectă! Am adunat cei mai experimentați instructori și personal didactic. Toți instructorii auto au calificările necesare, o experiență uriașă de conducere și predare.

Cursurile de conducere oferă o abordare individuală fiecărui student, precum și posibilitatea de a alege vehiculul potrivit pentru formarea la volan.

CRITERII PENTRU ALEGEREA ȘCOLII DE ȘOFET

 

Documente emise de școala de șoferi

Admisă la acest tip de activitate, o școală de șoferi trebuie să elibereze un certificat de finalizare a cursurilor, precum și un card de șofer cu fotografie și date pașaport.

Program de lucru (ore)

Trebuie să plecăm de la faptul că toate cursurile trebuie frecventate, iar într-o școală de șoferi bună acest lucru nu devine o povară, deoarece orele sunt cu adevărat interesante!

Costul instruirii

Trebuie să clarificați imediat ce costuri financiare vă așteaptă, pe lângă plata pentru formarea de bază și, dacă sunt necesare, lecții practice suplimentare.

Oameni (specialiști)

Încercați să discutați (punând câteva întrebări) direct cu profesorul școlii de șoferi și, de asemenea, încercați să discutați cu instructorii.

Dacă puneți întrebarea: „De ce anume școala noastră de șoferi?” – vom încerca să vă răspundem:

Vă informăm sincer despre costul real al instruirii înainte de începerea cursurilor. Toate serviciile sunt furnizate pe baza unei licențe. Predăm în conformitate cu programele aprobate. În timpul instruirii, în raport cu fiecare elev, se organizează o abordare individuală, în funcție de calitățile personale și psihologice. Vă însoțim până când obțineți permisul de conducere. După obținerea permisului de conducere, fiecare student poate fi supus consolidării abilităților de conducere.

© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять