RCA / OSAGO din Forsaj – un instrument eficient de asigurare

RCA / OSAGO din Forsaj – un instrument eficient de asigurare

Conform Legii nr. 414 din 22.12.2006 „Cu privire la asigurarea obligatorie a răspunderii civile  pentru daune cauzate de vehicule „, asigurarea RCA trebuie să fie procurată de fiecare proprietar de vehicul. În absența acesteia, șoferului îi este interzis să conducă unitatea de transport. Aceasta este o lege, iar încălcarea acesteia se pedepsește din punct de vedere administrativ.

Cu toate acestea, amenda- nu este cel mai rău la ce se poate aștepta un șofer, care nu a procurat o poliță.

Ce acoperă asigurarea RCA?

Această poliță implică despăgubiri pentru daune cauzate  bunurilor, sănătății sau vieții unei personae, care au suferit ca urmare a unui accident rutier. Să luăm în considerare câteva exemple de accidente rutiere în care răspunderea proprietarului RCA intervine ca urmare, prin   necesitatea despăgubirii daunei intervenite:

  • – Deteriorarea vehiculelor unuia sau mai multor persoane;
  • – Deteriorarea semafoarelor ca urmare a unui incident;
  • – Daune sănătății sau vieții unui pieton din cauza unei coliziuni;
  • – Deteriorarea unei clădiri sau a unei alte structuri.

În cazul unor astfel de cazuri, societatea de asigurări a autorului accidentului este obligată să plătească despăgubiri părții vătămate în limitele sumei asigurate:

  1. În caz de pagube materiale – nu mai mult de 1.000.000 lei;
  2. În caz de vătămare corporală sau deces – nu mai mult de 1.000.000 lei pentru fiecare victimă, și nu mai mult de 5.000.000 de lei în cadrul unui eveniment asigurat.

Ce nu asigură  politica RCA?

Compania de asigurări poate refuza compensarea daunelor, care a fost cauzat ca urmare a intenției victimei, a ostilităților, a războiului civil.

Evenimentul asigurat nu include deteriorarea obiectelor antice, daune cauzate de încărcarea / descărcarea mărfurilor într-o mașină și alte situații prevăzute de legislație.

Astfel, RCA nu  asigură vehiculul sau pe Dvs personal. Asigurareafuncționează numai dacă sunteți vinovatul accidentului, în urma căruia alte persoane sau bunurile acestora au fost afectate.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2022. Группа компаний FORSAJ. Сделано с 🧡 VADstudio.site
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять