Sfaturi pentru alegerea unei școli auto în Bălți

Sfaturi pentru alegerea unei școli auto în Bălți

Nu pentru primul an Vă amânați studiile fără niciun motiv aparent?  A venit timpul să acționați. Nu este niciodată prea târziu să înveți. Vârsta nu este un obstacol în acest caz, dar abilitatea dobândită îți va face viața mai confortabilă și va adăuga un plus în CV-ul tău. Trei luni de antrenament trec foarte repede, iar cunoștințele și abilitățile dobândite la școala auto vor rămâne pentru toată viața. Viitorul tau de automobilist, încrederea la drum și siguranța celor dragi depind de alegerea unei școli auto. Vă oferim câteva recomandări  la ce să acordați atenție, astfel încât aceste trei luni să decurgă confortabil și eficient pentru Dvs.

,,Radiolul,, din casă în casă este o sursă de informații valoroase

Va fi util să recurgeți la experiența cunoscuților, cu siguranță, unii dintre ei și-au ridicat permisul  recent. Ascultați recomandările și comentariile lor despre funcționarea școlilor auto.

Treceți la o școală cu o  vizită de informare

Nu este  necesar să trimiteți documente imediat. Vă va fi util să intrați, să vă familiarizați cu condițiile de plată, echipamentele de clasă, să aflați cum decurg cursurile, câte ore de teorie și practică includ. Școala de șoferi Forsaj din Bălți este întotdeauna bucuroasă pentru astfel de  vizite de informare și este gata să ofere mai multe informații pentru a Vă face mai ușoară decizia. În plus, școala noastră de șoferi admite plata pentru instruire în rate.

Asigurați-vă  dacă școala auto are o licență pentru instruire. La finalizare, este important să primiți documentele pentru  înscriere la examenul MREO.

Parcul de vehicule și prezența unui autodrom

Școala auto Forsaj din Bălți are propriul său autodrom. Platoul pentru mașini include toate elementele necesare pentru exercițiile de examinare, pentru promovarea examenului în MREO. Starea și varietatea modelelor parcului de vehicule sunt de mare importanță. Veți avea ocazia să testați mașini de diferite dimensiuni. În plus, toate mașinile sunt monitorizate constant în service-ul nostru auto.

Școala de șoferi Forsaj din Bălți își apreciază reputația și a făcut totul pentru ca instruirea să fie confortabilă și accesibilă tuturor. Să lucrezi sincer- e profitabil. Bucurați-vă de instruire, cunoașteți oameni noi și bucurați-vă de șofare.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять