Cursuri de recalificare și categorii suplimentare pentru soferi in Balti

Cursuri de recalificare și categorii suplimentare pentru soferi in Balti

Abilitățile de conducere pot fi îmbunătățite cu noi oportunități. Ca urmare toate devin abilități reale de conducere. Chiar și o persoană, care a parcurs câteva mii de kilometri poate să nu fie pregătită pentru o dinamică rapidă a evenimentelor și să prevină corect o situație periculoasă.

Pentru a elimina astfel de riscuri nejustificate și a extinde abilitățile, sunt destinate cursuri de perfecționare sau recalificare pentru șoferi.

Cursurile sunt necesare atât pentru șoferii profesioniști cu dreptul de a transporta pasageri în orele de lucru, cât și pentru cei care dețin o mașină personală și ar dori să primească o nouă categorie suplimentară de conducere, care poate fi un plus la angajare și extinde posibilitățile de dezvoltare profesională.

Toate datele referitoare la noua categorie a permisului de conducere sunt introduse de inspectoratul rutier de stat la finalizarea cursurilor, obținerea unui certificat de recalificare profesională și promovarea examenului. După semnarea Convenției de la Viena, permisul de conducere al Republicii Moldova a primit statutul de „internațional” și poate fi utilizat în țările Uniunii Europene cu dreptul de a transporta mărfuri pentru transport național și internațional.

Centrul de instruire a șoferilor „Forsaj” (școala de șoferi FORSAJ) este multidisciplinar.

Pregătește șoferii pentru certificate naționale și internaționale de transport pentru categoriile B, C, CE, D, DE.

– certificat de competență profesională pentru transportul național și internațional de mărfuri și mărfuri (categoriile B, C, CE)

–– certificat de competență profesională pentru transportul național și internațional de pasageri (categoriile B, D, DE)

– certificat de competență profesională pentru transportul național și internațional de mărfuri și pasageri (B, C, CE, D, DE)

– certificat de conducător auto profesional pentru transportul pasagerilor în regim „TAXI” (categoria B)

Conform Codului transportului rutier, transportatorul, printre alte documente, trebuie să aibă la bord în timpul activităților sale un certificat valabil de competență profesională a șoferului atunci când transportă persoane cu taxiul, sau mărfuri pentru transport național și internațional,.

Înscrieți-vă la cursuri de perfecționare. Obțineți un certificat de recalificare profesională a școlii de conducere Forsaj pentru a vă extinde abilitățile profesionale și oportunitățile de angajare în companii locale și internaționale.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять