Arenda auto la Balti: pentru cine și de ce?

Arenda auto la Balti: pentru cine și de ce?

Pentru majoritatea șoferilor care dețin propria mașină, perspectiva arendei auto   pare o risipă de bani. Cu toate acestea, există situații în care închirierea de mașini devine o necesitate sau un avantaj convenabil. Luați în considerare categoriile de persoane care obțin beneficii semnificative din închirierea de mașini:

1) Oameni de afaceri. Pentru ei, închirierea unui vehicul cu șofer se transformă adesea într-o necesitate critică. O mașină premium prestigioasă, convenabilă și confortabilă este necesară pentru a livra participanții la eveniment la destinație, pentru a întâlni parteneri de afaceri, pentru a impresiona concurenții, pentru a crește loialitatea propriilor angajați. O altă categorie de afaceri a potențialilor consumatori ai serviciului constituie  angajații întreprinderilor trimiși într-o călătorie de afaceri. Pentru ei, o mașină arendată de un angajator este un mijloc de transport foarte convenabil și confortabil. Un angajat care conduce o mașină arendată va face față responsabilităților, care i-au fost atribuite de patroni, mult mai eficient decât utilizarea transportului public.

2) Turiștii care preferă să obțină plăcere reală dintr-o călătorie organizată. Prin închirierea unei mașini, călătorii beneficiază de avantaje precum libertatea de mișcare și confort. Multe companii de arendă oferă chiriașilor o serie de servicii conexe, care simplifică foarte mult viața turiștilor. De exemplu, arenda unui navigator și a unui scaun auto pentru copii.

3) Deservirea evenimentelor solemne. În baza   mentalității moldovenești, prietenii și rudele cu permis de conducere sunt de obicei atrași ca șoferi la nunți, aniversări. Dar cu cine veți împărtăși atunci bucuria sărbătorii? Arendarea unei mașini cu șofer pentru un eveniment planificat este o soluție convenabilă, care  va scuti de probleme și nervi inutili.

Compania www.arendaautobalti.md  oferă condiții favorabile pentru arenda auto. Parcul mare de vehicule, politica flexibilă de prețuri, atitudinea responsabilă față de muncă sunt principalele avantaje ale companiei.

 


 

CHIRIE AUTO BALTI

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять