Asistență rutieră urgentă: solicitați tractări auto în Bălți

Asistență rutieră urgentă: solicitați tractări auto în Bălți

Atunci când călătoriți cu mașina, trebuie să fiți pregătit pentru orice. Chiar și o mașină nouă și proaspăt verificată nu este imună la situațiile neplăcute de pe șosea. O situație neașteptată de epuizare a combustibilului, o pană de cauciuc sau un accident pot pune capăt oricărei călătorii într-o clipă. Iar dacă vă aflați undeva departe de o zonă populată, va trebui să așteptați ajutor pentru foarte mult timp.

De aceea, este întotdeauna cel mai bine să aveți la îndemână numerele de telefon ale unui serviciu de tractări auto.

Majoritatea serviciilor sunt pregătite să vă ajute mașina în orice moment, oriunde v-ați afla. Nu trebuie să le cereți prietenilor să vă ducă cu mașina sau să vă bazați pe solidaritatea unor necunoscuți. Sunați la o firmă de tractări auto și mașina dumneavoastră va fi transportată în siguranță acolo unde trebuie să ajungă, de exemplu, la un centru de service auto.

Pe lângă faptul că economisește timp, un evacuator este, de asemenea, o garanție de siguranță pentru dumneavoastră și pentru ceilalți participanți la trafic. La urma urmei, nu orice mașină după o defecțiune poate fi ” tractată ” în siguranță până la service-ul auto cu ajutorul unui evacuator.

Tractări auto în Bălți de la FORSAJ

Grupul de companii FORSAJ prestează servicii de tractări auto în Bălți și nordul Moldovei:

  • evacuarea de la locul unui accident;
  • tractarea unui vehicul defect la un service auto sau la un garaj.

Puteți suna la numărul de telefon +373799 01 499 sau prin intermediul formularului de feedback de pe site-ul web pentru a solicita o mașină pentru tractări auto în Bălți și în nordul țării. Asigurați-vă că pregătiți din timp documentele care vor confirma că sunteți proprietarul mașinii. Informați dispecerul:

  • tipul vehiculului și greutatea aproximativă;
  • ce s-a întâmplat. Descrieți defecțiunea, acest lucru va ajuta la determinarea modului în care va fi tractat vehiculul;
  • tipul de transmisie, starea servodirecției;
  • dacă există elemente care împiedică accesul la vehicul, făcând dificilă tractarea acestuia (de exemplu, vehiculul este pe o parte, într-un șanț);
  • locația vehiculului.

Evacuatorul este o modalitate fiabilă de a transporta un vehicul defect. Nu vă bazați pe noroc. Aveți încredere în profesioniștii FORSAJ.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять