Cand este cel mai bun moment pentru a te inscrie la o scoala auto – iarna sau vara

Cand este cel mai bun moment pentru a te inscrie la o scoala auto – iarna sau vara

Scolile de soferi din Moldova functioneaza pe tot parcursul anului, ceea ce inseamna ca studiile sunt disponibile si iarna si vara.

Daca partea teoretica in scoala auto nicicum nu depinde de temperatura de afara, atunci orele de practica pot fi influintate de conditiile meteo.

Se ridica intrebarea – cand este mai bine sa urmezi un antrenament la o scoala de soferi: vara, cand este cald si exista mai putine sanse de noroi si gheata, sau iarna, cand exista posibilitatea de a invata imediat cum sa faci fata cu situatii dificile de trafic?

Raspunsul este simplu – alegerea depinde in intregime de starea de spirit si de obiectivele cursantului.

Scoala de soferi vara

Vara este cel mai confortabil anotimp pentru a invata sa conduci.

Potrivit statisticilor, vara are loc un adevarat boom al cererilor si o multime de doritori sunt nevoiti sa astepte locul liber, ca sa se inscrie la cursuri la scoala auto.

Ore de practica, trecerea testelor si examenelor la scoala auto in timpul verii nu sunt deosebit de dificile: drumul este adesea uscat, vremea este senina, marcajele rutiere si semnele sunt clar vizibile.

Cu toate acestea, deja odata cu aparitia toamnei, pe absolventii «varatici» astept surprize neplacute. Ei nu au experienta de conducere in conditii in care drumul este alunecos si umed, ei pierd increderea in sine in conditii de vizibilitate slaba.

Scoala de soferi iarna

Exersarea abilitatilor de conducere in timpul iernii poate fi o provocare.

Crusta de gheata pe carosabil, ninsori, denivelari, noroi dupa zapada topita – cursantul va trebui imediat sa se confrunte cu cele mai neplacute situatii de trafic.

Cu toate acestea, stapanind manevrele pe un drum de iarna de la bun inceput, astfel de absolventi se vor simti liberi vara.

Scoala de soferi in afara sezonului

Deoarece practica de conducere nu este un proces rapid, este foarte posibil sa surprindeti atat anotimpurile „usoare”, cat si cele „dificile”, ceea ce inseamna ca va puteti incerca in diferite situatii de conducere. Instructorii cu experienta ai scolii de soferi „Forsaj” sunt pregatiti sa-si ajute elevii in realizarea tuturor exercitiilor necesare promovarii examenului atat vara, cat si iarna.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять