Comoditate și flexibilitate: chirie auto în Bălți pentru toți la Forsaj

Comoditate și flexibilitate: chirie auto în Bălți pentru toți la Forsaj

Chiar și într-o epocă în care o mașină nu este un lux, ci un mijloc de transport, nu întotdeauna are sens să cheltuim bani pentru a cumpăra una. La serviciu suntem duși cu transportul de serviciu. Supermarketurile și farmaciile sunt la distanță de mers pe jos. În prezent, o stație de transport public poate fi chiar în fața casei, iar microbuzele trec la fiecare zece minute.

Achiziționarea unei mașini este întotdeauna o cheltuială semnificativă care poate să nu se amortizeze dacă este folosită prea rar. Luați în calcul și necesitatea de a cumpăra o asigurare și de a trece verificarea tehnică a vehiculului, și deja v-ați gândit de două ori dacă aveți nevoie de o mașină care va aduna praful în curte.

Acesta este doar un exemplu. Există multe situații în care este mai ieftin și mai profitabil să folosiți serviciul de chirie auto:

  • decideți să plecați într-o excursie cu familia în afara orașului sau să vizitați rude care locuiesc în cealaltă parte a țării;
  • vi s-a stricat mașina și aveți nevoie de una temporară;
  • ați venit cu avionul din altă țară în Moldova și aveți nevoie de o mașină pentru a vă deplasa liber în țară;
  • doriți să organizați un eveniment de afaceri și să vă impresionați partenerii;
  • doriți pur și simplu să încercați o altă marcă de mașină.

Chirie auto în Bălți la Forsaj

Astăzi este posibil să închiriați o mașină de la distanță, fiind în altă țară, iar prețurile mici o fac accesibilă pentru aproape oricine. Cel mai important lucru este să alegeți o companie de chirie auto de încredere, și apoi o călătorie de afaceri sau de familie va aduce doar emoții pozitive.

Grupul de companii Forsaj oferă servicii de chirie auto în Bălți și în nordul Moldovei. Avem o gamă largă de mașini, posibilitatea de a închiria de la câteva ore până la câteva luni și condiții avantajoase pentru clienții fideli.

În momentul efectuării cererii de chirie auto se încheie un contract, în care sunt specificate toate nuanțele serviciului. Puteți contacta managerul prin telefon sau prin intermediul oricărui messenger +373 796 14 077.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять