Cum să alegi o mașină de închiriat la Balti

Cum să alegi o mașină de închiriat la Balti

Mulți șoferi au dificultăți în a alege o mașină de închiriat. Acest lucru se datorează faptului că companiile oferă parcuri mari pline de modele ai diferitelor categorii de prețuri și clase de vehicule. Alegerea mașinii dintr-o astfel de varietate, ăentru un pasionat de mașini nepregătit va necesita mult timp.

Pentru a scăpa de   dificultăți  la semnarea unui contract de arendă și pentru a închiria mașina „potrivită”, ar trebui să acționați în conformitate cu o schemă prealabilă. Ea vă va ajuta să alegeți un vehicul care să se potrivească nevoilor Dvs. personale.

1) Decideți clasa vehiculului. Arenda unei mașini urbane compacte din clasa „Mini” va fi o soluție excelentă dacă planificați o călătorie pe o rază mică cu familia. Dacă trebuie să conduceți off-road în afara orașului, căutați mașini de teren.

2) Evaluați ofertele companiilor care oferă arenda auto Bălți. Pe lângă prețul de arendă, verificați termenii și condițiile vehiculului – unele companii de închiriere stabilesc limite stricte privind chilometrajul. Când planificați călătorii lungi, consultați în prealabil distribuitorul despre consecințele probabile ale „cheltuielilor excesive”.

3) Verificați complectația mașinilor propuse pentru arendă. De exemplu, posibilitatea de a închiria un scaun pentru copii sau un navigator GPS configurat corespunzător.

4) Aflați condițiile pentru returnarea mașinii. Unele companii necesită returnarea unei unități perfect spălate care a suferit o curățare chimică a interiorului. Clauza referitoare la prezența deteriorării caroseriei mașinii este obligatorie în contractul de închiriere pe care țl semnați. Prin urmare, petreceți 15-20 de minute pentru o revizie de arendă a   mașinii   propuse (rent car balti). Lipsa unei zgârieturi sau defecțiuni   în contractul de arendă, poate duce la compensarea daunelor pe care nu le-ați cauzat.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять