Cum să-ți depășești frica de a conduce ca șofer novice

Cum să-ți depășești frica de a conduce ca șofer novice

Uneori se pare că șoferii cu experiență de conducere pot conduce o mașină chiar și cu ochii închiși. Dar pentru șoferii începători, este chiar dificil să începi. Și acest lucru nu are în vedere posibilitatea de a intra pe o autostradă aglomerată.

Cum poti depăși începătorii frica de a conduce?

În primul rând, trebuie să înțelegeți de unde provine fobia de volan. Cel mai frecvent motiv este frica de responsabilitate. Șoferii începători se tem să lovească un pieton, să încalce regulile de circulație sau să intre într-un accident. Aceste griji sunt cel mai adesea cauzate de lipsa de experiență practică, cunoștințe solide despre drepturile lor și abilitățile de comunicare cu reprezentanții poliției rutiere. Un alt motiv este prezența problemelor psihologice. De exemplu, experiența negativă deja primită în trecut, lipsa de dorință de a înfrunta atitudinea ticăloasă a oamenilor sau deficitul stimei de sine.

În al doilea rând, trebuie să găsești un instructor bun. Un specialist cu experiență în autoclasă balti va explica calm și competent toate nuanțele conducerii. În plus față de instructorul de la școală (scoala auto), poate fi și un prieten cu o experiență îndelungată la volan. De asemenea, pasionații experimentați de mașini sunt sfătuiți să practice mai mult. Cursuri suplimentare de conducere auto pot fi de ajutor. Pentru antrenament, este recomandat să alegeți un moment în care congestia traficului este minimă. Înainte de a pleca, trebuie să studiați cu atenție planul de călătorie: indicatoare rutiere, viraje și alte caracteristici. Acest lucru vă va face să vă simțiți mai încrezători. Educația la volan depinde direct de școala de șoferi în care este pregătit șoferul începător.

Prin urmare, ar trebui să adoptați o abordare responsabilă a alegerii sale. Scoala auto autoklass balti este una dintre cele mai importante școli de șoferi din Bălți. Acest lucru este facilitat de prezența unei experiențe mari și a celor mai buni instructori.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять