Evacuarea mașinilor de teren și microbuzelor din Bălți: ceea ce este important de știut

Evacuarea mașinilor de teren și microbuzelor din Bălți: ceea ce este important de știut

ЭВАКУАТОР 0799 01 499 EVACUATOR

Evacuarea unui vehicul greu este mai dificil decât un autoturism compact. Dar specialiștii companiei noastre pot face față cu ușurință acestei sarcini. Sunați-ne în caz de accident sau defecțiune, iar evacuarea (Bălți și regiunile din nordul Moldovei) mașinii de teren sau microbuzului Dvs. va fi rapidă ieftină și în siguranță.

Servicii Forsaj Evacuator Balti

Vehiculele din această categorie au o masă și dimensiuni mari, prin urmare, sunt necesare echipamente speciale de evacuare pentru transportarea lor. Parcul nostru dispune de evacuatoare cu platformă armată și bază extinsă.

Tehnica este echipată cu un troliu puternic, care va ajuta nu numai la încărcarea unei mașini grele pe platforma evacuatorului, dar și descarcerarea microbusului din zăpadă sau noroi. Permite să scoateți mașina de teren din râpă sau șanț.

De asemenea, avem toate echipamentele necesare pentru fixarea în siguranță a vehiculelor mari și grele, precum și pentru încărcarea și descărcarea atentă. Vă garantăm că vehiculul Dvs. nu va căpăta noi defecțiuni în timpul transportării.

Pentru a apela un evacuator, numerele de telefon sunt listate pe site-ul companiei. Experții noștri vor ajunge la fața locului cât mai curând posibil.

Avantaje

Cooperarea cu compania noastră este profitabilă și fiabilă. Comanda evacuarii unui microbus sau mașinii de teren la noi are următoarele avantaje:

  • apelul evacuatorului ieftin, prețul per km este cel mai mic față de concurenți;
  • încărcarea completă a vehiculului pe platforma remorcii, potrivită pentru transportul tuturor tipurilor de vehicule;
  • calificare sporită și experiență bogată a specialiștilor în rezolvarea unei varietăți de probleme de evacuare.

Serviciile evacuatorului sunt accesibile, prețul este corect și transparent. Obținem profit prin atragerea noilor clienți dar nu prețurilor exagerate.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять