Evacuator Forsaj Bălți: când aveți cel mai mult nevoie

Evacuator Forsaj Bălți: când aveți cel mai mult nevoie

ЭВАКУАТОР 0799 01 499 EVACUATOR

Evacuarea vehiculelor poate fi necesară în diferite situații și în prezent este cel mai modern și mai sigur mijloc de transportare. Puteți comanda un evacuator în Bălți ieftin și rapid la Forsaj Evacuator Bălți.

Când este necesară un evacuator.

În trafic poate apărea o defecțiune simplă a mașinii, dar și o situație mai gravă, de exemplu, un accident de circulație. În ce caz   aveți nevoie de un evacuator? Este necesar în cazurile:

  • blocarea cheii de pornire;
  • blocarea roților;
  • mașina a căzut în șanț sau groapă;
  • o mașina este parcată într-un loc interzis și blochează trecerea, iar proprietarul este absent;
  • autoturism avariat în urma unui accident;
  • funcționarea defectuoasă a mecanismului direcției;
  • modelul are restricții pentru încărcări parțiale;
  • frânele nu funcționează.

Avantajele evacuării peste remorcare

Există șoferi care susțin că remorcarea unui vehicul este mai ieftină, dar correct oare dacă comparați avantajele și dezavantajele.

Evacuatorul ajunge la fața locului în câteva minute, în timp ce pentru remorcare este necesar să găsiți un automobilist cu mașină funcțională, cu cablu și care să fie de acord să vă remorcheze. Practica arată că doar câteva sunt diponibili, astfel încât puteți petrece câteva ore căutândui sau să nui găsiți de loc.

În timpul remorcării, mașina participă la mișcare și șoferul trebuie să poată sincroniza cu mașina de remorcare. Mașina defectată nu este întotdeauna capabilă să se deplaseze sau să frâneze.

În timpul evacuării profesionale a mașinii, sunt utilizate serviciile manipulatorului, care poate ridica mașina dintr-un loc greu accesibil.

Evacuatorul în Bălți este cel mai sigur și mai ieftin mod de a transporta o mașină. Informații suplimentare și apelelul unui evacuator la 0799 01 499.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять