Libertatea mișcării: Chirie auto în Bălți cu confort
  • august 21, 2023
  • In

Libertatea mișcării: Chirie auto în Bălți cu confort

Chiria auto este un serviciu convenabil pentru cei care au nevoie de o mașină pentru necesități personale sau de afaceri, dar nu pot sau nu doresc să cumpere una. De exemplu, mașina proprie este în service, dar trebuie să vă deplasați prin oraș. Sau ați venit la Bălți într-o călătorie de afaceri și doriți să nu depindeți de transportul public și taxiuri în timp ce vă rezolvați activitățile.

Astăzi puteți închiria cu ușurință o mașină în scopuri personale sau de afaceri, pentru orice perioadă de timp, din orice categorie: de la mașini confortabile și rapide de clasă economică la mașini luxoase și confortabile de clasă business.

Avantajele chiriei auto în Bălți, în afară de economia banilor, evident, sunt numeroase:

  • Varietate de opțiuni. Astăzi puteți conduce un SUV cu familia în afara orașului, iar mâine vă puteți urca într-un sedan elegant de clasa business și mergeți să vă luați partenerii de afaceri de la aeroport. Chiria auto vă oferă libertate totală.
  • Fiabilitate și confort. Companiile de chirie auto Balti păstrează mașinile în stare bună, se asigură în mod regulat că acestea sunt verificate și igienizate. Veți primi o mașină cu combustibil complet și curată, care este în stare bună de funcționare și care poate fi condusă imediat.
  • Возможность краткосрочной или длительной аренды. Несколько часов, уик-энд, неделя — вы сами решаете, как долго будете использовать выбранный автомобиль.
  • Test drive extins. Ați văzut o mașină în showroom, dar nu sunteți sigur că este potrivită pentru dumneavoastră? Încercați o mașină de același model închiriind-o pentru câteva zile. Acest lucru vă va ajuta să luați o decizie.
  • Nu trebuie să vă deplasați pentru a prelua mașina închiriată – mașina închiriată va veni la dumneavoastră oriunde la ora stabilită.

Grupul de companii FORSAJ oferă сhirie auto în Bălți. Contactați administratorul +373 796 14 077 sau prin intermediul formularului de pe site și aflați condițiile de chirie auto.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять