Recomandarile de la Scoala auto Balti – cum sa depasesti teama de a conduce o masina

Recomandarile de la Scoala auto Balti – cum sa depasesti teama de a conduce o masina

Frica de a conduce este o fobie destul de raspandita, care afecteaza persoanele, ce se urca pentru prima data la volan, fie ca este vorba de un tanar sau un adult, un barbat sau o femeie.

In procesul de instruire aceasta frica de obicei dispare cu totul. Si desi uneori este nevoie de mai mult efort, teama de a conduce, ca si alte temeri asociate cu necunoscutul, poate fi depasita.

Cum sa invingi frica

De regula, frica este asociata cu incertitudinea in propriele abilitati de a controla automobilul sau cu posibilitatea de a rani o alta persoana (pieton).

Aceasta teama este complet normala si indica faptul ca soferul incepator intelege responsabilitatea care vine impreuna cu permisul de conducere.

Cu toate acestea, daca frica va impiedica sa va concentrati asupra conducerii, trebuie sa va luptati cu ea.

Scoala auto „Forsaj” din Balti ofera urmatoarele recomandari pentru cei care doresc sa faca fata fricii de a conduce:

  1. Concentrati-va pe mici victorii. Nu va fie teama sa intrebati instructorul despre ceea ce nu intelegeti, invatati regulile, treceti in scoala auto md teste, urmariti videoclipuri – invatati lucruri noi, pentru ca necunoscutul este cel care va sperie. Cu cat ramana mai putine lucruri necunoscute, cu atat te vei simti mai increzator.
  2. Relaxati-va. Nu porniti cu masina, daca aveti dispozitie proasta, ganditi pozitiv. Imaginati succesul, care va asteapta –absolvirea scolii de soferi, trecerea dupa scoala auto examenulului din prima incercare, obtinerea permisul de conducere.
  3. Nu va rusinati sa cereti ajutor. Rugati-va un prieten sa va insoteasca in calatorie daca nu va puteti gestiona singur frica.
  4. Planificati orice deplasare. Priviti harta si calatoriti mental de-a lungul traseului, marcati locurile dificile pentru dvs., „opriti-va” la semafoare.
  5. Practicati permanent. Cu cat rezolvi mai des o situatie „teribila”, cu atat te vei simti mai increzator.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять