Scoala auto Balti pentru doamnele si domnisoarele: un pas spre un vis

Scoala auto Balti pentru doamnele si domnisoarele: un pas spre un vis

Nu demult, conducerea unei masini a fost apanajul exclusiv barbatilor, dar vremurile se schimba si tot mai multe femei pot fi vazute la volan. Femeile moderne vor, de asemenea, sa fie independente, iar masina a incetat de mult sa mai fie un lux si a devenit un atribut care ofera proprietarului libertatea de miscare. Scoala auto md „Forsaj” Balti va ajuta doamnelor si domnisoarilor sa faca un pas spre vis si sa se urce la volan.

Cateva sfaturi pentru doamnele la alegerea scolii auto potrivite

O femeie care conduce o masina nu este in niciun fel inferioara unui barbat si, in unele situatii, chiar il depaseste.

Potrivit statisticilor, numarul accidentelor majore in care sunt implicate soferitele este de multe ori mai mic decat cele in care la volanul au fost  barbati.

Cu toate acestea, datorita particularitatilor psihologiei lor, femeile fac fata mai rau stresului si o situatie neplacuta minora pe drum le poate tulbura pentru o lunga perioada de timp.

La femei mai des este intalnita frica de a conduce, care va trebui, de asemenea, tratata in timpul instruirii.  Pentru ca procesul de invatamant  la o scoala auto sa fie cat mai confortabil, se recomanda sa respectati urmatoarele sfaturi:

  • atunci cand alegeti o scoala, mergeti personal acolo si discutati cu profesorii;
  • intrebati despre program, aflati despre posibilitatile de cursuri suplimentare. Uneori pot fi necesare;
  • intrebati despre flota de masini si despe autodrom. Practica pe autodrom este o parte importanta a cursurilor, chiar daca nu trebuie sa sustineti examenul chiar acuma. Sa stiti, ca examinatorii in timpul testarii solicita efectuarea unor elemente similare in oras.

Scoala auto „Forsaj” Balti face totul pentru ca cursantele ei se conduca mijloacele de transport sigur si increzut.

Puteti oricand sa puneti intrebari profesorilor nostri, sa va consultati despre curs si costul cursului, sa alegeti masina care va place pentru exersarea abilitatilor practice.

Lasati obtinerea permisului de conducere sa fie un eveniment placut.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять