Sunați la un evacuator în Bălți în caz de accident sau defecțiune

Sunați la un evacuator în Bălți în caz de accident sau defecțiune

ЭВАКУАТОР 0799 01 499 EVACUATOR

Nimeni nu este asigurat privind un accident de trafic sau defecțiuni pe carosabil, chiar dacă sunteți cel mai atent șofer. Prin urmare, dacă apare o astfel de caz, nu Vă disperați. Compania Forsaj Evacuator Balti oferă   evacuator în Bălți, rapid și ieftin.

De ce evacuator

Evacuarea mașinii este un mod modern și sigur de a deplasa vehiculele care au suferit un accident sau ca urmare a unei defecțiuni.

Avantajele unui  evacuator sunt următoarele:

  • operativitate;
  • transportare sigură;
  • fixare de nădejde;
  • posibilitatea de încărcare în locuri greu accesibile.

Unii șoferi vor spune că remorcarea unei mașini este mai ușoară și mai ieftină. Nu este cazul, în primul rând, proprietarul remorcherului nu este responsabil pentru defecțiunile în timpul transportării. În al doilea rând, costul benzinei, precum și necesitatea de a sincroniza mișcarea cu mașina principală, altfel nu se poate evita un accident. Nu în ultimul rând, timpul cheltuit pentru căutarea unui șofer care ar vrea să te remorcheze. Acum este aproape imposibil să găsești un proprietar de mașină gata să te remorcheze, majoritatea nici cablu nu au.

Prin urmare, apelarea evacuatorului este mai sigură și mai rapidă în comparație cu timpul și banii cheltuiți pentru remorcare.

Ce oferim.

Compania noastră oferă servicii pentru evacuarea mașinilor din orice locație a Moldovei. Putem transporta orice tip:

  • mașini;
  • motociclete și ATV-uri;
  • mașini de teren;
  • echipament special.

Angajații cu experiență încarcă operativ vehiculului în conformitate cu toate normele de siguranță.

Comandați un evacuator ieftin la Balti, apelând la 0799 01 499 și continuați activitățile Dvs.

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять