Un motiv bun pentru a alege o școală de șoferi Forsaj pentru instruire

Un motiv bun pentru a alege o școală de șoferi Forsaj pentru instruire

Înscriindu-vă la cursurile de formare a școlii de șoferi, deveniți automat client al întregului grup de companii Forsaj. Aceasta înseamnă că absolvenții primesc un cadou cu o reducere de până la 10%, pentru timp nelimitat, la deservirea într-un service auto, la achiziționarea  pieselor de schimb, atunci când solicită asigurarea auto și chiar la închirierea unei mașini.

 

Reducere de până la 10% la diagnostic și service pentru absolvenții școlii de șoferi Forsaj din Bălți

Fiecare șofer își îngrijește mașina. De obicei, aceasta este o achiziție foarte așteptată și dorită. Este important ca mașina să servească fiabil pentru o lungă perioadă de timp și să nu vă dezamăgească la drum. Întreținerea regulată este o garanție a siguranței Dvs. și a funcționării confortabile a mașinii. Reducerea pentru absolvenții școlilor de șoferi se aplică tuturor serviciilor centrului de servicii Forsaj:

Diagnosticarea computerelor și repararea motoarelor pe benzină și diesel: înlocuirea kitului de distribuție, înlocuirea filtrului de ulei, înlocuirea curelei generatorului, instalarea protecției motorului.

Repararea sistemului de direcție: înlocuirea lichidului de servodirecție, repararea tijei de direcție.

Repararea sistemului de evacuare: repararea și înlocuirea tobei de eșapament.

Repararea sistemului de aprindere: înlocuirea firelor de înaltă tensiune, înlocuirea bobinelor și a bujiilor, înlocuirea bujilor incandescente.

Repararea sistemului de aer condiționat: diagnosticarea aparatului de aer condiționat și înlocuirea filtrului din cabină.

Repararea sistemului de încălzire și răcire: repararea și instalarea încălzitorului, repararea sistemului de răcire, înlocuirea furtunurilor și a lichidului de răcire a sistemului de răcire.

Diagnosticarea sistemului de alimentare cu combustibil și înlocuirea filtrului.

Diagnosticarea și repararea sistemului de frânare: înlocuirea plăcuțelor de frână, a frânelor manuale, a discurilor de frână, a etrierelor.

Diagnosticarea și reparația mecanismului de rulare și a transmisiei: diagnosticarea și reparația suspensiilor, alinierea roților, schimbarea uleiului în transmisia manuală, repararea ambreiajului și a suspensiei.

Diagnosticarea și repararea echipamentelor electrice: înlocuirea becurilor din faruri, încărcarea bateriei.

 

Reducere de până la 10% pentru absolvenții școlii de șoferi Forsaj din Bălți la achiziționarea de piese componente și piese

Problema pieselor auto de calitate este întotdeauna necesară pentru proprietarul mașinii. Mulți proprietari  sunt deserviți în centre în care nu trebuie să caute singuri piese și să se adâncească în procesul de reparație. Dar dacă tot aveți nevoie de componente, achiziționarea într-un centru ca al nostru este mai sigură. Comercializăm produse autentice de mărci mondiale și numai analogi de înaltă calitate: vânzare de piese auto și produse chimice auto, vânzare de lichide de răcire și pentru frână, vânzare de uleiuri pentru motor și  transmisie.

 

Reducere de până la 10% la asigurarea auto pentru absolvenții școlii de șoferi Forsaj din Bălți

OSAGO este asigurarea obligatorie prevăzută de lege. Polița este destinată pentru a vă proteja de cheltuieli inutile în caz de daune în urma unui accident din vina Dumneavoastră. În acest caz, compania de asigurări va plăti despăgubiri pătimașilor.

 

Reducere de până la 10% la închirieri auto pentru absolvenții școlii de șoferi Forsaj din Bălți

Adesea, după finalizarea instruirii și obținerea permisului de conducere, practica conducerii se limitează la aceasta, fiindcă nu ați achiziționat încă o mașină. Pentru a rezolva problema, puteți folosi închirieri auto Forsaj în Bălți, dacă nu dețineți propria mașină și să nu pierdeți abilitățile de conducere,

Forsaj- reprezintă un sprijin complex pentru clienții săi în situații dificile!

DONĂM REDUCERE

Toți clienții FORSAJ se bucură de avantajul cardurilor de reducere și primesc până la 10% reducere la toate tipurile de servicii oferite!

VREAU O REDUCERE!
НОВОСТИ
© 2023. Группа компаний FORSAJ. vadstudio & iSEO
Используются cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать сайт, Вы соглашаетесь с Политикой конфиденциальности.
Принять